Over ons

 
Hoi! Ik ben Brenda van Denter (1974) en ik woon Utrecht, waar ik ook mijn eigen praktijk SlimGewicht heb. Ik ben gewichtscoach en met het door mij ontwikkelde 13-wekenprogramma coach ik al jaren, voornamelijk dames, naar een gezonde leefstijl en hun ideale gewicht.

Ik ben jaren geleden zelf heel zwaar geweest en het heeft mij vele jaren gekost voordat ik mijn eetgedrag onder controle had. Afvallen is ook hard werken, maar die kilo’s eraf houden misschien nog wel meer! Met alles wat ik nu weet, had ik mijn doel veel sneller kunnen bereiken. En dat is de reden waarom ik me nu inzet om anderen te helpen met afvallen. Na de opleiding voor gewichtsconsulente ben ik in 2010 mijn eigen praktijk begonnen.

De jaren die daarna volgden ben ik me meer gaan ontwikkelen als coach en heb ik mijn eigen methode, het 13-wekenprogramma, geschreven. Het 13-wekenprogramma is een positief ingestoken leefstijlprogramma voor volwassen dat gericht is op gedragsverandering. Want dat is namelijk wat je nodig hebt voor een blijvend gezond gewicht. Een gezonde leefstijl die bij jou past en een positieve mindset om het vol te houden.

Voor mij was, na een opleiding bij Arienne, al snel duidelijk dat het inzetten van de Innerlijke Familie voor het veranderen van je eetgedrag echt fantastisch zou werken. Dus ik ben maar wat trots dat ik nu samen met Arienne deze gouden combinatie in deze workshop aan jullie kan aanbieden.

Wil je meer lezen over Brenda en/of het 13-wekenprogramma neem dan een kijkje op de www.slimgewicht.nl
 


 
Hallo, ik ben Arienne Klijn (1970). Ik ben psycholoog en de grondlegger van de Schilden in je Innerlijke Familie. Deze methode en taal heb ik ontwikkeld zodat mensen kunnen leren hoe zij het beste uit zichzelf en anderen kunnen halen.

Ik ben geboren in Delft, studeerde psychologie aan de Universiteit Utrecht en strategische systeemtherapie bij het ISP te Ede. Daarnaast verkende ik diverse spirituele stromingen en de geneeswijzen van natuurvolkeren.

De Schilden van je Innerlijke Familie is een inspirerende en luchtige manier om meer zicht en grip op jezelf en anderen te krijgen. Net als ieder goed model is het schildenmodel makkelijk te begrijpen en direct te gebruiken.

Ik heb de pech dat ik hou van eten wat mijn lichaam zwaarder maakt dan ik wil. Het is me al een paar keer gelukt om veel af te vallen, maar zodra ik in een drukke periode terecht kom val ik terug op ‘makkelijk’ eten – waar ik helaas weer van aankom. Brenda heeft me geholpen in onze gemeenschappelijke taal (de Innerlijke Familie) te begrijpen hoe ik ook in mijn eetgedrag de regie kan terugnemen. En daar waar ik het er niet voor over heb om mijn eetgedrag aan te passen, te accepteren wat de consequenties zijn. Daar komt nog bij dat mijn lichaam nu in de overgang zit, waardoor mijn hormonen extra aandacht vragen. Gezond eten helpt mij om minder overgangsklachten te hebben en dat motiveert mij om de regie over mijn eetgedrag te nemen.

In mijn dagelijkse werk in organisaties gaat het altijd over regie en leiderschap, emoties en zingeving. Ik vind het super leuk om mijn methode en inzichten nu in te brengen op een ander gebied waar ik zelf ook nog genoeg te ontdekken heb. En de cursisten kunnen wat zij bij ons leren natuurlijk ook weer meenemen naar andere onderdelen in hun leven. Daarom ben ik blij dat Brenda en ik onze krachten bundelen in onze cursus De regie over je gewicht met de Innerlijke Familie!

Wil je meer lezen over Arienne en/of de Innerlijke Familie neem dan een kijkje op de www.innerlijkefamilie.nl